Laku.my - IS THE MALAYSIA'S BEST FREE DIGITAL MARKETPLACE

Other Electronics

1 - 15 of 15 listings
All
Personal
Company
8 CCTV camera promotion (2)

8 CCTV camera promotion (2)

RM 1,000

Looking for affordable CCTV camera? We at Fata Bestari offer an 8 CCTV camera comes with 1 DVR 8 channel. The 8 CCTV camera consist of 4 indoor camera and 4 outdoor camera and also 2 years warranty. For the DVR 8 channel we give 1 year warranty. . . . 8 CCTV camera and 1 DVR 8 channel cost RM1000 on...


Bukit Jalil · Kuala Lumpur 25/08/2017

8 CCTV camera promotion

8 CCTV camera promotion

RM 1,000

Promotion for 8 CCTV camera and 1 DVR 8 channel only this month for you all!!! Making sure that your house or your office safety, Fata Bestari offers just RM1000 for this CCTV camera promotion. . . We want you guys to have zero worry about your house or office AND saves your money from buying normal...


Sri Hartamas · Kuala Lumpur 25/08/2017

CCTV camera promosi RM1000

CCTV camera promosi RM1000

RM 1,000

Tawaran tak masuk akal dari Fata Bestari Holdings ni memang tak masuk akal lah!! Haa kenapa admin bising bising ni? . . Admin bising sebab promosi Fata Bestari memang tak masuk akal dengan RM1000 untuk 8 CCTV camera + 1 DVR 8 channel. Untuk CCTV camera kita bagi 4 indoor 4 outdoor dengan 2 years war...


Desa ParkCity · Kuala Lumpur 25/08/2017

Promosi RM1000

Promosi RM1000

RM 1,000

Sebelum promosi Fata Bestari tamat baik buat keputusan segera! Nak bagitahu kat sini yang kita memang nak anda anda berjimat sambil rasa selamat. Apa maksudnya?!?!? . . Maksudnya kita nak bagi harga goreng goreng untuk 8 CCTV camera + 1 DVR 8 channel dengan harga RM1000 sahaja!!! . . Tak perlu fikir...


Cheras · Kuala Lumpur 25/08/2017

CCTV camera merdeka promotion

CCTV camera merdeka promotion

RM 1,000

8 CCTV camera (Installation charge & gst charge not included) . . - 4 indoor cctv camera - 4 outdoor cctv camera - 1 DVR 8 channel - 2 years warranty for camera - 1 year warranty for DVR . . All of above only for RM1000 only. Book yours now!! . . Call us at 0132947313 #fatabestari #cctvcamera #m...


Subang Jaya · Selangor 22/08/2017

Promosi merdeka 8 CCTV camera

Promosi merdeka 8 CCTV camera

RM 1,000

Untuk sempena bulan kemerdekaan ni, Fata Bestari ada menwarkan promosi 8 CCTV camera + 1 DVR 8 channel. . . Harga sangat berpatutan hanya RM1000 sahaja (tak termasuk caj pemasangan & caj gst) jadi jangan lepaskan peluang kerana promosi ini hanya untuk bulan ini!! . . Hubungi kami segera jika ber...


Shah Alam · Selangor 22/08/2017

Promosi 8 CCTV camera

Promosi 8 CCTV camera

RM 1,000

Rebut promosi yang istimewa 8 CCTV camera + 1 DVR 8 channel dan ada warranty lagi! . . Harga hanya RM1000 sahaja dan anda akan dapat 4 indoor camera dan 4 outdoor camera. . . Boleh hubungi kami Fata Bestari di talian :- 0132947313 . . #fatabestari #promosicctv #cctvdiskaun


Bangi · Selangor 22/08/2017

Promosi 8 CCTV camera

Promosi 8 CCTV camera

RM 1,000

Fata Bestari Holdings menawarkan promosi untuk 8 CCTV camera 4 indoor 4 outdoor hanya RM1000 (charge installation & charge gst not included) . . Jika ingin tahu lebih lanjut, hbungi kami di talian 0132947313 Lawat website kami di :- http://www.fatabestari.com.my/ . . #fatabestari #cctvcamera #pr...


Desa ParkCity · Kuala Lumpur 21/08/2017

CCTV camera fata tech

CCTV camera fata tech

RM 889

Sekarang ni ada promosi 8 camera hanya RM1000 sahaja dan apa yang ada dalam promosi ni? Untuk promosi ni kita ada :- -4 camera indoor 4 camera outdoor -1 DVR 8 Channel -1 Year warranty for DVR -2 Year warranty for camera . . Jika berminat boleh hubungi kami dengan segera di 0132947313 Atau lawat web...


Bangi · Selangor 17/08/2017

Fata Bestari promosi CCTV

Fata Bestari promosi CCTV

RM 889

Kalau nak dibandingkan dengan harga yang lain, memang jauh sangat perbezaan. Kalau nak dibandingkan dengan diskaun yang lain, memang susah nak percaya diskaun Fata Bestari lagi menakjubkan! . . Apa yang menakjubkan tu?!?!? Tentulah PROMOSI CCTV 4 CAMERA INDOOR FATA TECH!!!! Dalam promosi tu kita nak...


Sungai Buloh · Selangor 17/08/2017

CCTV murah fata bestari

CCTV murah fata bestari

RM 889

Bak kata orang, tak kenal maka tak cinta ye dok. Jadi meh la nak kenalkan CCTV 4 camera indoor + 1 DVR 8 channel + 1 power Amp + diskaun 30% hanya...... . . RM889 SAHAJA!!!! YE BETUL RM889 SAHAJA!!!! . . Kalau Fata Bestari dah bagi diskaun tu apa lagi cepat cepat buat keputusan!!! . . Jangan malu ja...


Sungai Besi · Kuala Lumpur 16/08/2017

CCTV 4 camera Fata Bestari

CCTV 4 camera Fata Bestari

RM 889

Nak rumah selamat, nak kedai selamat, nak pejabat selamat, nak restoran selamat nak sekolah selamat??? Semua tu takde hal la sebab Fata Bestari tengah buat promosi CCTV 4 camera indoor + 1 DVR 8 channel + 1 power Amp + diskaun 30% hanya...... . . RM889 SAHAJA!!!! YE BETUL RM889 SAHAJA!!!! . . Kalau ...


Titiwangsa · Kuala Lumpur 16/08/2017

promosi duit raya daftar unifi

promosi duit raya daftar unifi

RM 130

Dapatkan Duit Raya dari DaftarUnifi.My bagi setiap pendaftaran Unifi / Streamyx sepanjang Bulan Ramadahan & Syawal. Terbuka kepada pendaftaran baru dan juga memperkenalkan pelanggan baru kpd kami. DaftarUnifi.My menawarkan khidmat pendaftaran untuk sesetengah kawasan sahaja. WhatsApp kami untuk ...


Semenyih · Selangor 16/06/2017

Garment Steamer

Garment Steamer

RM 150

A set of used Philips Garment steamer. In a very good condition. Used for just 5 months. UNISEX GC 510 220V - 240V 50 - 60 Hz 1280W - 1520W 110317 /05/BC


Petaling Jaya · Selangor 26/03/2017

29 inchese TV for sale

29 inchese TV for sale

RM 300

29 inches TV for sale. Good condition


Kota Kinabalu · Sabah 06/11/2016

  • 1
Top